Saturday, 12 January 2013

welcome back! ;)

sebenarnya lama sangat dah tak update blog.

rindu. . . . .

rindu nak menulis, meluahkan, dan menzahirkan apa yang dirasa.

tapi dek kesibukan (padahal tak sibuk pun!) yang kadangkala membataskan masa!

haish!

target sekarang ni: nak design balik layout blog ni, nak tukar template mungkin.. =P

tapi tengok la..nak kena consult dengan NaNa dulu cne (sbb nana power!hehe)..

sebenarnya update sebab nak cter pasal lagu yang mencuit hati baru2 ni...

jeng.jeng.jeng.

lagu daripada shea-sayang!

aduh, bile dengar lagu tu, terus macam wah!!!teruja..haha

tak de la, cuma suka yang part ni.....

"sayang dengarlah permintaanku
jaga hatimu untukku
sayang dengarlah bisikan hatiku
kerana ku sayang kamu"

automatik teringatkan si dia mungkin?? =P

kepada 'sayang' saya (walaupun tak tahu lagi siapa dia)

---->jaga hati awak untuk saya okeh! ;)