Tuesday, 20 December 2011

quotes~~

"Nothing hurts more than realizing he meant everything to you, but you meant nothing to him."


"Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never knew."


"The worst way to love someone is to sit next to them, knowing they don’t love you back."


"I wish you weren’t in my dreams"


ini sume qoutes saye copy dari tenet...kenape sume2 qoutes mcm org kecewa ja???
sbb skrg ni saya mmg tengah kecewa.NOKTAH.


note: kita jangan selalu mengharap , kerana mengharap tidak pasti tertunai..
tetapi kita boleh bersabar , kerana kesabaran itu mengajar kita erti kehidupan..

Monday, 19 December 2011

selamat hari lahir ema...

diam tak diam, dicelah kesibukan ber'fyp', ber'eop' dan final exam yang bakal menjelang, arini hari lahirku yang ke 23..dah tua dah pun rase..hehe..makin meningkat umur, semoga amalan2 menuju ke akhirat makin bertambah juga dengan izin Allah..

tiada yang istimewa pun rasenye tahun ni, nak sambut apatah lagi bile keluarga tiada disisi..cewah...macam kat perantauan pulak..hihi..I wish i'm at home..nak buat cne, nak balik pun lambat lagi..kene menempuhi final exam dulu yang bakal menjelang tak lama lagi..

terima kasih buat teman2 yang wish birthday...semoga diri ini mampu mencapai apa yang diingini untuk masa hadapan..cik pat dan cik kak bawak sye kua makan pas maghrb...wish birhday pun in advance..hehe..dan malam semalam, mase tgh discuss eop, nana(kawan baik saya) datang bagi hadiah..a lot of thanks to nana sbb bagi hadiah..siap kaler purple lagi..hehe..

comel kan..nana kata saye xde pencil case, tu yang die bagi..hehe
semoga diri ini mampu menempuhi hari esok dgn jayenye....

p/s: tertarik dengan wish sorang senior saye kat fesbuk...
Saengil chukha hamnida!! Sannah Helwa..!! 
happy besday ... somebody up there loves u.. all people down here cares for u... may all ur dreams come true.. 
fighting!! ..