Monday, 19 December 2011

selamat hari lahir ema...

diam tak diam, dicelah kesibukan ber'fyp', ber'eop' dan final exam yang bakal menjelang, arini hari lahirku yang ke 23..dah tua dah pun rase..hehe..makin meningkat umur, semoga amalan2 menuju ke akhirat makin bertambah juga dengan izin Allah..

tiada yang istimewa pun rasenye tahun ni, nak sambut apatah lagi bile keluarga tiada disisi..cewah...macam kat perantauan pulak..hihi..I wish i'm at home..nak buat cne, nak balik pun lambat lagi..kene menempuhi final exam dulu yang bakal menjelang tak lama lagi..

terima kasih buat teman2 yang wish birthday...semoga diri ini mampu mencapai apa yang diingini untuk masa hadapan..cik pat dan cik kak bawak sye kua makan pas maghrb...wish birhday pun in advance..hehe..dan malam semalam, mase tgh discuss eop, nana(kawan baik saya) datang bagi hadiah..a lot of thanks to nana sbb bagi hadiah..siap kaler purple lagi..hehe..

comel kan..nana kata saye xde pencil case, tu yang die bagi..hehe
semoga diri ini mampu menempuhi hari esok dgn jayenye....

p/s: tertarik dengan wish sorang senior saye kat fesbuk...
Saengil chukha hamnida!! Sannah Helwa..!! 
happy besday ... somebody up there loves u.. all people down here cares for u... may all ur dreams come true.. 
fighting!! .. 

2 comments:

NanA said...

waa.. terharu nama saya di mentioned kat sini. hehe. nanti nana wat post untuk aimi tau! :D

emapunyebelog said...

hehehe..lucu la nana neh..suke la pencil case nana tu..hehe