Tuesday, 3 January 2012

semua orang bertunang, saya bile lagi?? =p

itulah kata-kata yang aku pernah post dekat blog fb NON..haha..saje je nak mencetuskan kontroversi antara kami..kadang2 terpikir jugak, di usia yang makin meningkat ni, masih lagi single dan available..tapi bagus jugak kan, tak payah pikir2 nak couple2 ke, nak keluar sekali ke, kalau gaduh, konpem effect blaja dan kalau aku ade someone la kan, konpem tak dapat tumpukan pelajaran....CONFIRM...hahaha


sebabnye aku tahu, aku xleh fokus untuk banyak benda...tambahan pula, aku tak bersedia untuk ada komitmen lagi..tak bersedia untuk ade tanggungjawab kpda orang lain selain keluarga, tak mampu untuk memberi kasih sayang kepada orang yang belum layak menerima kasih sayang aku..=p..


kalau ada gosip sikit, "eh, aimi dah ade pakwe ke??tak bagitau pun..". infact, bile mase la pulak aku ade someone as pakwe neh..kalau ade pun, korang aku akan bagitau awl2 lagi...tapi buat masa ni, status single n available aku akan pegang sehingga ada orang mampu buat jantung ini gugur kerananya dengan izin yang Esa...TUNGGU...=p

6 comments:

anya said...

ye la... sy mmg xsbr nk menunggu sapekah suami kwn2 sy~~~ dan sy pun xsbr nk tau siapa suami sy...;)

emapunyebelog said...

cewah2 cik amalina..gatai nooo...hahaha

emapunyebelog said...
This comment has been removed by the author.
anya said...

bukan gatal..igt c.aimi... kita da 24..xslh nk pk sal kawen..sudah layak utk kawen..layak ke?? hehehe

emapunyebelog said...

hahaha..betol jgk tu cik amalina..tp awak sorg jela pikir dl, saye xnk pkir lg.hahaha..=p

anya said...

Hmmm..yela tu..ok skrg pikirla psl control awk...sy nk pikir psl facility sy...