Monday, 5 March 2012

finally...

adoi..sekarang ni dah masuk minggu ke-5..fyp langsung xciap pe2 lagi..orang laen da tau result..yang aku ni duk terkontang kanting sorg2..xtau nak bt ape..apa sebabnye???


sebab chemical xsampai lagi..menyampah..dush.dush.dush..bile la nak sampai wahai CHEMICALku SAYANG...xleh nk buat keje ni..dan dari mgu2 lepas lagi duk tunggu nak grind sample..tapi mesin la pulak rosak..


dan hari ni bru kawan aku cakap mesin grinder tu dah bole pakai..alhamdulillah dah siap grind, tgu chemical sampai baru nak start all out sume..haiya..


ya Tuhan, semoga Kau permudahkanlah urusanku... =)


---->>> aku sekarang kat lab sorang2..hehehe
menunggu cik nana dtg sbnarnye..lambat kan die..hehe

2 comments:

NanA said...

hahaha.. tunggu saye bwkkn makanan la tu :D hohohoh.. x tau la ok lagi ke x bliss tu. huhu..

emapunyebelog said...

hahaha..mestila..kan nana da bwk stawbery+tomato..ciap mkn kt lab lg..hehe