Saturday, 12 January 2013

welcome back! ;)

sebenarnya lama sangat dah tak update blog.

rindu. . . . .

rindu nak menulis, meluahkan, dan menzahirkan apa yang dirasa.

tapi dek kesibukan (padahal tak sibuk pun!) yang kadangkala membataskan masa!

haish!

target sekarang ni: nak design balik layout blog ni, nak tukar template mungkin.. =P

tapi tengok la..nak kena consult dengan NaNa dulu cne (sbb nana power!hehe)..

sebenarnya update sebab nak cter pasal lagu yang mencuit hati baru2 ni...

jeng.jeng.jeng.

lagu daripada shea-sayang!

aduh, bile dengar lagu tu, terus macam wah!!!teruja..haha

tak de la, cuma suka yang part ni.....

"sayang dengarlah permintaanku
jaga hatimu untukku
sayang dengarlah bisikan hatiku
kerana ku sayang kamu"

automatik teringatkan si dia mungkin?? =P

kepada 'sayang' saya (walaupun tak tahu lagi siapa dia)

---->jaga hati awak untuk saya okeh! ;)



1 comment:

Syazana said...

Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu

Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telepon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu

Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu

[Ulang dari awal]

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu

Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu

Jangan ragukan cintaku
Percaya sayangku
Jaga hatimu untukku
Ku menyayangimu
Semangat hidupku

Ku tetap untukmu
Cintaku selalu milikmu

(^_____________^)